Salsakurs.se

Danskurser, gruppträning & event.

 

Anmälningsvillkor

* Innan du anmäler dig ber vi dig att läsa våra villkor nedan.
 

* Om du endast vill skicka en intresseanmälan gör du detta via vårt kontaktformulär "kontakta oss" - klicka här.

* Om du har rätt till någon av våra rabatter notera rabattkoden. Rabattkoden måste anges i anmälan för att du ska få din rabatt. 

* VIKTIGT! Du är först anmäld efter att du fått ett bekräftelsemail eller sms från oss. Har du inte fått det inom 2 dagar så hör av dig till oss.

OBS! Bankgiro: 144-0486 (Rocio)

 

ANMÄLNINGSVILLKOR

Anmälan

Anmälan är bindande.
Avanmälan måste göras via e-mail till: info@salsakurs.se senast 8 dagar innan kursstart, annars är du betalningsskyldig enligt nedan:

* Vid avanmälan 7-3 dagar innan kursstart debiteras en avgift på 300 kr, är kursavgiften lägre än 300 kr debiteras kursavgiften.

* Vid avanmälan 2-0 dagar innan kursen startar debiteras full kursavgift.

dvs. vid frånvaro utan avanmälan är du betalningsskyldig för kursavgiften.

* Frånvaro från kursen räknas EJ som avanmälan och berättigar EJ till återbetalning av kursavgiften. Om du blir sjuk och är frånvarande 50-100% av kursen pga detta och kan styrka sjukdom med läkarintyg återbetalas den del av kursen som läkarintyget avser.

Är du under 18 år låt målsman göra din anmälan eller lämna in ett skriftligt godkännande av målsman att du har tillåtelse att gå kursen.

* Speciella anmälningsvillkor kan gälla för en del kurser, workshops och event. De anmälningsvillkor som gäller är de som står i den anmälan du gör.

 

Betalning

Sker som det står i bekräftelsen av anmälan.

 

Betalningspåminnelse

Vid försenad inbetalning debiteras 30:- i påminnelseavgift vid varje skriftlig betalningspåminnelse. Efter den andra påminnelsen skickas ärendet vidare till inkasso.

 

Övriga villkor

*Vi förbehåller oss rätten att ändra tid, datum och lärare för kurserna. Vi förbehåller oss även rätten att ställa in kurser om vi inte har tillräckligt med anmälda.

*Det är EJ tillåtet att filma under våra kurser och workshops utan vårt tillstånd.

*Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på hemsidan.

*All träning sker under eget ansvar och på egen risk.

 

 

Går du vidare till anmälan så godkänner du våra villkor ovan.

 

www.salsakurs.se