Salsakurs.se

Danskurser, gruppträning, event & spabehandlingar.

 

Spabehandlingar

Access Bars
 

När var du senast fullständigt avslappnad och ompysslad?            

Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar.

Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa på oro och stress.

Några effekter av en Barsbehandling kan vara: djupare sömn, tankebruset tystnar och stress minskar, livsglädjen ökar, självkänslan och kroppskännedomen ökar

 

Access Energetic Facelift

Access facelift är en underbart skönt och avslappnande behandling som föryngrar och lyfter ditt ansikte och hela din kropp genom att aktivera olika energiprocesser. Behandlingen utförs liggande på en massagebänk och sker främst på överkroppen där hela kroppen får effekt av energin som förbättrar hela din allmäna livskvalité. Energifrekvenserna vänder åldrandeprocessen och ökar känslan av glädje och harmoni i kroppen.

 

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. Oljorna masseras sedan in på ryggen. Behandlingen avslutas med att du får en värmeinpackning.

 

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den massage som man utför med terapeutiska eteriska oljor.

 

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad och leder, som resultat av denna massage.

 

Oljorna, som är antivirus, antibakteriella och antiinflammatoriska, kommer från Young Living Essential Oils och är helt ekologiska.

Vi använder endast produkter från Young Livings eteriska oljor eftersom de kommer från vilda växter och giftfria odlingar. De framställls för att bevara västernas naturliga läkande förmåga och stärker så vårt immunförsvar.

 

Varmt välkommen!

/Lisa Widegren

 

För att boka en behandling kontakta mig på: 0706 858695